Deze oplossingen voor personen met dementie en hun omgeving van familie, partner, zorgverleners,… verkopen we zelf of verkopen we via partners. We trachten alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je alsnog moeilijkheden om iets te bestellen neem dan contact met ons op.

Het kleurrijke verleden - de jaren '50Het boek “Het Kleurrijke Verleden – de jaren ’50” is een kleurboek voor personen met dementie. Het werkt met heldere lijntekeningen en gebruikt alledaagse voorwerpen en personen uit de jaren vijftig en is geschikt voor mensen met een visuele en motorische beperking.

Het kleurboek kost 8 euro. Eens je het koopt mag je het naar hartelust kopiëren en opnieuw gebruiken.
We hanteren een forfaitair bedrag (eenmalig te betalen, eindeloos kopiëren) voor Woon-Zorg-Centra of klinieken die dit willen aanschaffen voor grotere groepen bewoners.

Je kan “Het Kleurrijke Verleden – de jaren ’50” tijdens het schooljaar kopen aan de balie van de MAD-Faculty (C-mine 5, 3600 Genk – 089 30 08 50), online via Amazon.de zonder verzendkosten. Of, wij versturen -na storting- jouw exemplaar via post. Bel of mail ons even.